Attraksjoner

Hovedatraksjoner
 
Hoved - atraksjonen på bardal camping er fiske,båtutleie og andre aktiviteter som er knyttet til fjord og fjell. Det er gode fiskeplasser i nerheten av campingen, både i fjorden og i Bardalselva ca. 5 minutter gange fra campingen.
 
Det er flere fine bålplasser langs fjorden som er lett tilgjengelige med båt, eller dere kan dra til Borgen, en spesiel gammel hytte som ligger på en fjellhylle. ca 30 minutter gange fra campingen.
 
Dere kan også gå til wangbrygga som ligger ved elva ca 5 minutter gange campingen. Wangbrygga er en gammel brygge der det var butikk i gamle dager, brygga fungerer i dag som museum og resturant, med fantastisk god mat. Fredagskveldene er det også pub på brygga. Brygga er åpen Torsdag til søndag, fra 1/6 til 31/8. hvert år.
 
Fra flytebrygga er det lettvint med på og avstigning i båt. Fiskefangsten kan dere sløye fra sløyebenken på flytebrygga. Det er gratis og fryse ned fisken på campingen.
 
Det er skog og fjell rundt oss på alle kanter, med masse elg. Så hvis fisking ikke frister, er det mange muligheter for en skogstur eller en tur på fjellet. Eller dere kan gå runden som vi kaller det her i bygda, en tur på ca 3 kilometer, den går langs bardalselva og rundt i bygda.
 
Campingen har også en liten butikk, der du kan handle brus is,mat og andre godsaker.
 
Campingen har 3 stk båter til utleie.
 
Det er fri internett på campingen.
 
 
                                                                                                                               Velkommen