Bardal Camping

Bardal Camping så dagens lys i 2013, og vi har siden da bygd opp en trivelig helårscamping som rommer ca. 20 fastplasser og ca 12 plasser til Campingvogner og bobiler, som ønsker å komme å besøke campingen. Vi har også en campingvogn til leie, denne har 4 soveplasser.

Vi har et fint sanitæranlegg med to bad, vaskerom og kjøkken. Vi har tømmeanlegg for campingtoalett, vannposter og en flott uteplass for barn. Her har vi husker, trampoliner, fotballbane, lekestativ og sandkasse.

I tillegg er det en fin badeplass ved elva som renner gjennom Bardal og ut i Ranfjorden. Nede i elva ligger en flytekai som også er en yndet badeplass. Vi har to båter til utleie som du kan lei for å dra sei, tosk og kveite på fjorden med.

Vi har også et flott og nyrestaurert hus til utleie. Det består av 4 utleierom med 2 senger i hvert rom. Det finnes kjøleskap, speil og mulighet for å henge opp tøy på rommene. Det er to gode stoler og bord på alle rom. I tillegg finnes møblert og romslig balkong på alle rom. Boenhetene må dele felles bad. Dette huset ligger helt nede ved Bardalselva som er en yndet plass for fiske av laks og ørret.

I vår resepsjon har vi også en kiosk. Vi har gratis WIFI.

Hvordan kommer du deg til Bardal Camping?

Du kommer kjørende på Kystriksveien, Fylkesvei 17. Når du kommer til krysset, fergeleiet Levang-Nesna, tar du rett frem videre på Fylkesvei 808. Du kjører så videre 15 km til du kommer til den vakreste bygda på Helgeland; Bardal.